GAU’NUN KADIN DENİZCİLERİ YAKAMOZ 2016’DA

8 Mart Dünya Kadınlar Günü`nde ilki gerçekleşen "YAKAMOZ 2016" Deniz ve Kadın Sempozyumuna Girne Amerikan Üniversitesi Marine School öğrenci ve akademisyenleri de katılım gösterdi. İstanbul The Green Park Pendik Hotel & Convention Center`da gerçekleşen sempozyum Düzenleme Kurulu Başkanı Kaptan Seda Turhan`ın açılış konuşmasını GEMIMO Başkanı Feramuz Aşkın ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı Metin Kalkavan`ın konuşması takip etti. Denizcilik Sektöründe başarılı olan "Kadın Denizciler" konuşmalarını gerçekleştirerek kariyer basamaklarını tırmanırken bir "Kadın Denizci" olarak karşılaştıkları zorlukları katılımcılar ile paylaştılar. Sempozyumda 5 farklı oturumun ardından konuşmacılara plaketleri sunuldu. Düzenlenen sempozyum toplu fotoğraf çekimi ve ardından kokteyl ile son buldu.