GELECEĞİNİ ULUSLARARASI AKADEMİK KARİYER NOKTASINDA GELİŞTİRMEK İSTEYENLER İÇİN, GAÜ DOKTORA VE YÜKSEKLİSANS PROGRAMLARINA KAYITLAR DEVAM EDİYOR

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) bünyesinde bulunan, Avrupa Birliğinin önde gelen yükseköğretim akreditasyon ve denetleme kurumu EDUNIVERSAL tarafından en iyiler arasında gösterilen master ve doktora programlarına kayıtlar devam ediyor.

Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada, YÖK ve YÖDAK onaylı yükseklisans programları yanında, doktora ve on-line yükseklisans programlarının Eduniversal’ın yanında; IACBE ve dünyanın önde gelen diğer akreditasyon ve denklik kurumlarından da onayı olduğu belirtilerek, programlara başvuruların devam ettiği belirtildi.

GAÜ’nün Kıbrıs Yerleşkesi Girne kampüs bünyesinde 2018-2019 Akademik yılında; 43 Yüskeklisans ve 14 Doktora bölümüne  öğrenci kabul edeceğinin altının çizildiği açıklamada, öğrenci adaylarının yükseklisans ve doktora programları ile ilgili detaylı bilgiye graduate.gau.edu.tr web adresi, kayit@gau.edu.tr mail adresi ve 0(392) 650 20 00 – 1184 – 1205 - 1179 – 1185 numaralı telefondan ulaşabilecekleri belirtildi.

43 Yükseklisans Programı İle Küresel Uzmanlaşma

Tezli ve Tezsiz olmak üzere Avrupa Birliği Çalışmaları, Basın-Yayın , Bilgisayar Mühendisliği, Tezsiz Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi , Danışmanlık Psikolojisi, Denizcik Ulaştırma ve Lojistiği, Denizcilik ve Liman Yönetimi, Eğitim Yönetimi ve Denetimi, Eğitimde Program Geliştirme ve Öğretim , Ekonomi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Finansal Yönetim, Halkla İlişkiler, Havacılık Ulaştırma Lojistiği, Hukuk, İç Mimarlık,İngiliz Dili Öğretimi, İnsan Kaynakları Yönetimi , İşletme Yönetimi, Kültürel Miras Yönetimi, Mimarlık, Tezsiz Ortaöğretim Alan Öğretmenliği, Pazarlama, Sağlık Psikolojisi , Sağlık Yönetimi, Sosyal Psikoloji,  Toplumsal Cinsiyet Çalışmaları, Turizm ve Konaklama İşletmeciliği, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretimi, Türkçe Eğitimi, Uluslararası Deniz Ticaret Hukuku, Uluslararası İlişkiler, Uluslararası İşletme, Uluslararası İşletme Hukuku,  Yapı Yönetimi, Yöneticilik İşletme Yönetimi, Yönetim Bilişim Sistemleri,  Pedagojik Formasyon, Tezli ve Tezsiz olmak üzere Hemşirelik, Beden Eğitimi Öğretimi ve İşletme akademik programlarında küresel uzmanlaşma sağlayan yükseklisans programları yanında 14 doktora programına da öğrenci kabul edileceği belirtildi.

GAÜ 16 Doktora Programına Öğrenci Kabul Ediyor

Bilgisayar Mühendisliği, Eğitim Bilimleri, Finans, İletişim ve Medya Yönetimi, İşletme Yönetimi , Pazarlama , Turizm ve Konaklama İşletmeciliği , Yapı Yönetimi, Yeni Türk Dili,Yönetim Bilişim Sistemleri , Mimarlık, Politika ve Uluslararası Çalışmalar
Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Siyaset ve Uluslararası Çalışmalar doktora programları yanında Hemşirelik ve Hukuk doktora programı ile birlikte 16 farklı dalda doktora programının bulunduğu belirtilen açıklamada, programların küresel dünyaya yön verecek geleceğin küresel kanaat önderlerini yetiştirdiği vurgulandı.