Tüdev Stajı ile ilgili duyuru

Sayın İlgili,

(TÜDEV) Türk Deniz Eğitim Vakfı`nın Temmuz 2016`da hizmete alacağı Staj/Eğitim gemisinde bilabedel (herhangi bir ücret ödemeden) staj yapmak isteyen öğrenci sayılarını belirlemek amacıyla Nisan 2016 ayı içerisinde staj yapmayı isteyen öğrenci sayılarınız hakkında Kurumunuzdan bilgi almıştık.

(TÜDEV) Türk Deniz Eğitim Vakfı olarak hizmete koyacağımız Staj/Eğitim gemimiz Temmuz ayının 3. haftası içerisinde (18-22 Temmuz) İstanbul`dan hareketle seyre başlayacak olup,  gemide 2 ay sürecek olan staj eğitimine katılacak öğrencilerin (öncelik sırasına göre) isim listelerini ve bilgilerini EK1 FORM-A ve EK3 FORM-C`ye göre ve Kurumunuz adına gemide bulunacak Öğretmen/Eğitimcilerin listelerini ve bilgilerini EK2 FORM-B ve EK4 FORM-D`ye göre tanzim ederek, en geç  10.06.2016 tarihine kadar göndermenizi önemle rica ederiz.

Göndereceğiniz isim listesi, geminin kontenjanı ve diğer okullardan gelen talepler göz önüne alınarak tarafımızdan değerlendirilecek olup, Eğitim Gemisine kabul edilecek olanların listesi (Ana Liste ve Yedek Liste) sizlere en kısa zamanda bildirilecektir.

-Öğrencilerin staja çıkabilmeleri için sahip olmaları gereken evraklar ve diğer hususlar:
a) Türk Gemiadamı Cüzdanı (Polis vizesi işlenmiş) ve Sağlık Raporu
(1 Temmuz 2016 itibariyle en az 3 ay daha geçerli olması gereklidir.)
b) Okullarından alınmış bir Staj Defteri
c) Okullarından yapılacak olan Sigorta Bildirimi (Sigorta, öğrencinin eğitim gördüğü okulu tarafından yapılacak olup, Stajyerler yapılacak olan sigorta süresi kadar gemide bulunabilir. 2 ay staj yapacak olan öğrenci için sigorta süresi 2 aydan, 1 ay staj yapacak olan öğrenci için sigorta süresi 1 aydan az olamaz.)
d) Pasaport (Pasaporta sahip olmayan öğrenciler yurt dışı limanlarında dışarıya çıkış yapamayabilirler.) (1 Temmuz 2016 itibariyle en az 3 ay daha geçerli olması gereklidir.)
e) Gemide kullanacakları kıyafetleri (işbaşı kıyafeti, tulum, emniyet iş ayakkabısı, beyaz üniforma, kişisel şahsi eşyaları, vb) yanlarında getireceklerdir.

-Okulunuzdan gelecek olan stajyer öğrenci grubu için Kurumunuz adına eğitimci olarak gemide bulunacak en az 1 veya 2 meslek dersi Öğretmeni/Eğitmeni için gerekli evraklar:

a)       Türk Gemiadamı Cüzdanı (Polis vizesi işlenmiş) ve Sağlık Raporu olması tercih nedenidir. (1 Temmuz 2016 itibariyle en az 3 ay daha geçerli olması gereklidir.)
b)       Pasaport (Pasaporta sahip olmayan Öğretmenler yurt dışı limanlarında dışarıya çıkış yapamayabilirler.) (1 Temmuz 2016 itibariyle en az 3 ay daha geçerli olması gereklidir.)

Kurumunuzca gemide görev almak üzere seçilecek olan  Öğretmen/Eğitmenlerin;
a)       Toplam 2 Ay (staj süresince) görev yapması,
veya
b)       1`er Aylık görev yapmaları halinde nöbetleşe görev yaparak 2`şer Öğretmen/Eğitmen görevlendirilmesi söz konusudur.

Kurumunuzdan staja katılacak Stajyer Öğrencilerin, Öğretmen/Eğitmenlerin Kimlik Bilgilerini ve İletişim Adreslerini (Ek;`teki Excel Formda mevcut taslağa göre tüm detaylarını) en geç 10.06.2016 tarihine kadar tarafımıza bildirmenizi önemle rica ederiz.

Vardiya Zabitliği ve Vardiya Mühendisliği yeterliği için zorunlu olan Açık Deniz Staj Eğitiminde karşılaşılan güçlüklerin Vakfımız ve Kurumunuz öğretmenlerinin işbirliği ve fedakarlıkları ile aşılarak öğrencilerimize sunulan bu hizmetin öncelikle öğrencilerimize ve ülkemiz denizciliğine katkı sağlayacağına inanıyoruz.

Saygılarımla,

Kapt. D.Çetin ERZOR
TÜDEV Genel Müdür
EKLER _______________
EK 1 - FORM A  Stajyer Öğrenci İsim Listesi
EK 2 - FORM B Öğretmen/Eğitmen İsim Listesi
EK 3 - FORM C Stajyer Öğrenci Bilgi Formu
EK 4 - FORM D Öğretmen/Eğitmen Bilgi Formu

Temas Kurulacak olan Yetkili Personel:
Tuğfan ŞAHİN - tsahin@tudevedu.com tsahin@tudevcareer.org   +90542 452 32 23

Katılacak ögrenci listesi icin tıklayınız.

Ek 3`e ulaşmak için tıklayınız.

Diğer formlara ulalmak için tıklayınız.